Telefon:
+605-622 3849
WhatsApp:
+6012-497 6294
Emel:
central@centralmelamine.com.my

Tentang Kami

Profil Syarikat

Central Melamineware Sdn Bhd (CMSB) adalah salah satu pengeluar peralatan makan melamin terkemuka di Timur Jauh. Dengan lebih dari 30 tahun perdagangan yang berjaya, CMSB telah disenaraikan secara terbuka sejak tahun 2002 (di bawah syarikat induk CAM Resources Bhd) dan telah mengalami pertumbuhan yang berterusan sejak penubuhannya pada tahun 1988.

Produk CMSB yang sangat bersih dicirikan oleh kilauan permukaannya yang sangat tinggi, ketahanan calar yang unggul dan ketahanan yang tahan lama. Ini menjadikannya sempurna untuk meja di restoran, hotel, hospital dan lagi-lagi, serta pinggan mangkuk isi rumah dan dalaman yang kukuh untuk pelbagai aktiviti.

CMSB’s unique moulding compound creates a robust, non-toxic, odourless product which is resistant to chemicals, inflammable and heat-resistant to -20°C to 120°C. The instantly recognisable ‘Eagle’ logo is a stamp of quality in the industry as products are tested and certified under both the international organization for standardization (ISO) and US Food and Drug Administration (FDA).

CMSB memberi penekanan yang tinggi terhadap perkhidmatan pelanggan dan kakitangan kami yang ramah bersedia untuk menampung sebarang pertanyaan.

KELEBIHAN MELAMINE DINNERWARE

Keselamatan dan kesihatan & Tidak beracun dan tidak terasa

Produk melamin adalah keselamatan, tanpa radiasi, penggunaan jangka panjang tanpa kesan buruk pada tubuh manusia. Selaras dengan piawaian keselamatan domestik dan antarabangsa, ketahanan hentaman yang baik tidak mudah pecah, penebat elektrik yang baik, terutama untuk kanak-kanak.

Tahan lama dan tidak mudah patah

Produk melamin mempunyai kekuatan mekanikal yang tinggi, jika jatuh bebas dari ketinggian, kurang terdedah kepada fenomena kerosakan dan keretakan. Kerana kekerasan permukaan, tidak mudah parut, sesuai untuk penggunaan jangka panjang.

Permukaan licin

Produk melamin bukan sahaja kekal sebagai gaya porselin yang elegan, tetapi juga mempunyai berat badan yang ringan, penampilan yang menarik, tahan lama, tidak dapat dipecahkan dan sebagainya. Pelbagai gaya, pelbagai bentuk, reka bentuk produk terang dan cantik, lebih dekat dengan kehidupan dan alam semula jadi. Sesuai untuk sosial dan keluarga, restoran, motel, hotel dan perusahaan, ia juga merupakan hadiah pilihan terbaik untuk rakan dan saudara-mara.

Senang dicuci

Produk melamin tidak mudah terhakis daripada minyak, petrol, pelarut organik, tidak mudah dicelup. Tahan air yang baik dan boleh dicuci, sapukan pada detergen.

PERAKUAN